More  Circulaţie în ambele sensuri pe Eugen Lovinescu

  circulatie

  În cadrul şedinţei Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei, convocată ieri de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, membrii acesteia au decis ca pe strada Eugen Lovinescu, porţiunea între intersecţia cu strada 1 Decembrie şi strada I.C. Brătianu, să se instituie circulaţie în ambele sensuri cu interdicţia de oprire pe partea cu Liceul Teologic Ham Janos. Până acum, aici se circula într-un singur sens. Tot cu această ocazie, membrii comisiei au dat aviz favorabil cererii formulate de Serviciul Român de Informaţii care a solicitat montarea a două oglinzi stradale la ieşirea din sediile instituţiilor situate pe strada M. Viteazul nr. 19 şi strada Mareşal Averescu nr.1.

  Aviz nefavorabil a primit solicitarea conducerii SC Mondiala de revenire asupra deciziei de stabilire a sensului unic de circulaţie pe strada Retezatului, pentru menţinerea circulaţiei în ambele sensuri ale străzii pe porţiunea cuprinsă între intersecţia acesteia cu strada C. Brâncoveanu şi parcarea de la poarta II a societăţii Mondiala, dar şi solicitării formulate de reprezentantul unei societăţi comerciale privind înfiinţarea unei treceri de pietoni pe strada Rodnei, în dreptul magazinului Lidl.

  În ceea ce priveşte solicitarea mai multor societăţi cu puncte de lucru pe strada Păstrăvului, de a introduce restricţia de „Staţionare Interzisă” într-un anumit interval orar, de exemplu 6.00- 18.00, de luni până vineri sau pe durată nelimitată, pe strada sus menţionată, membrii comisiei au decis să aibă o întâlnire cu solicitanţii pentru a găsi o soluţie.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE