More  Hoţi minori, prinşi de poliţişti

  hoti

  Poliţiştii sătmăreni au reuşit să prindă patru autori ai unor furturi petrecute recent în judeţul Satu Mare, doi dintre aceştia fiind minori. Astfel, poliţiştii Postului de Poliție Comunal Tiream au identificat şi prins autorul furtului comis în data de 13 februarie, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi. Este vorba despre o minoră în vârstă de 12 ani, din Vezendiu, care a pătruns în locuinţa unui consătean, pe ușa închisă dar neasigurată, iar din bucătăria imobilului a furat 600 lei aflaţi într-un plic.

  De asemenea, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Postului de Poliție Andrid, a fost identificat autorul furtului comis în perioada 2-11 ianuarie. Este vorba despre N. Gheorghe, de 18 ani, din Dindești, care în perioada amintită a pătruns prin efracție într-un imobilul de unde a furat trei saci cu îmbrăcăminte second-hand în valoare de aproximativ 200 de lei.

  Şi poliţiştii Postului de Poliţie Micula au reuşit identificarea şi prinderea autorilor furtului comis în dauna părţii vătămate V. Matei, din Micula. În data de 16 februarie, H. Dorin, de 22 ani, din Satu Mare, si G. C. de 15 ani, din Micula, au pătruns în curtea părţii vătămate, iar din anexele locuinţei au furat scule si unelte electrice în valoare de 30.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proportie de 40%.

  În toate cauzele se efectuează cercetări sub aspectul sîvârşirii infracţiunii de furt calificat.
  Robert Marcus

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE