More


  O bunică îşi cere înapoi nepoţii

  =

  dragos

  Andrea Dragoş, mama lui Vivien Dragoş, fetiţa ucisă tocmai de concubinul surorii sale minore, a solicitat ieri sprijinul Instituţiei Prefectului. Femeia a cerut o locuinţă socială mai spaţioasă, astfel încât să poată obţine custodia celor doi nepoţi. Culmea, nepoţii au fost luaţi din grija bunicii tocmai din cauza unei neglijenţe cu potenţial fatal.

  Semne mari de întrebare
  Andrea Dragoş, care în prezent locuieşte împreună cu concubinul şi cu fiica minoră – dar mamă a doi copii – într-o locuinţă socială cu o singură cameră pe strada Toamnei, pusă la dispoziţie de către Serviciul Public de Asistenţă Socială, cere o locuinţă mai spaţioasă. Femeia şi-a motivat cererea prin faptul că intenţionează să reintre în custodia celor doi nepoţei ai săi, copiii fiicei minore Edina Dragoş. Ce-i drept, bunica a invocat şi posibilitatea de a obţine câte o indemnizaţie de 600 de lei pentru fiecare copil, ceea ce ridică câteva semne de întrebare vizavi de adevăratul motiv. Autorităţile au, de asemenea, rezerve mari, pe care şi le întemeiază pe faptul că cei doi minori au prezentat, în momentul decăderii temporare din drepturile de bunică a Andreei Dragoş, o stare generală de sănătate destul de precară.

  Decăzută din drepturi în 2014
  Blestemul familiei Dragoş a lovit din nou la mijlocul anului trecut. După ce Vivien Dragoş a fost violată şi omorâtă de către concubinul surorii sale, şi după ce aceeaşi soră – Edina Dragoş – a fost implicată în mai multe scandaluri, de această dată cel mai mic membru al familiei Dragoş, în vârstă de doar doi ani, a fost dus de urgenţă, în data de 11 iulie 2014, la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale după ce se presupune că ar fi ingerat accidental mai multe antidepresive. Fiindcă s-a luat în calcul ipoteza potrivit căreia pastilele ar fi fost lăsate la îndemâna copilului, cadrele medicale au anunţat imediat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, care a demarat o anchetă în acest caz, iar autorităţile au decis să o decadă temporar din drepturi pe bunică.

  Un blestem continuu
  Reamintim că Vivien Dragoș a fost găsită violată și strangulată în data de 12 octombrie 2013 pe malul lacului Cubic. Ucigașul este concubinul sorei sale, aceștia având împreună trei copii. Polițiștii sătmăreni au fost duși la locul în care se afla trupul neînsuflețit al fetiței chiar de criminal. Criminalul, în vârstă de 23 de ani, și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor, cărora le-a povestit că a convins-o pe Vivien să meargă cu el la coliba pe care o avea amenajată pe malul lacului Cubic. Odată ajunși acolo, acesta a violat-o după care a ucis-o prin stragulare. Ca să ascundă fapta, criminalul a introdus cadavrul într-un sac pe care l-a aruncat mai apoi în lac. Pentru a nu fi suspectat, ucigașul a participat el însuși la căutările pe care voluntarii de la Asociaţia “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” Satu Mare le-au întreprins zile la rând. Coordonatorul echipei, Daniel Someșanu, a declarat că încă de la început Deteşan Ovidiu a fost principalul suspect în cercul celor care cunoșteau familia.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img