More  Târg de mărțișoare la Satu Mare

  martisor

  Asociaţia Culturală „Poarta de Aur” (Aranykapu) Satu Mare va organiza, pe Aleea Coposu, cea de a cincea ediţie a târgului meşteşugăresc „Micul Târg şi Expoziţie a Mărţişoarelor Meşteşugăreşti”. Acesta va fi deschis între 25 februarie și 2 martie, zilnic între orele 10.00 şi 18.00. În cadrul târgului, în căsuţele rustice din lemn, vor fi expuse mărţişoare artizanale, acestea fiind executate de meşteşugari şi artişti sătmăreni din materiale naturale (lut, lână, pănuşă de porumb, mărgele, lemn etc.).

  După câteva zile de repaus târgul se va redeschide în data de 4 martie, de „Ziua Internaţională a Femeii”, pentru cei care vor să le ofere ceva unicat şi special de 8 Martie femeilor, şi va fi deschis până în data de 9 martie, zilnic între orele 10.00 și 18.00.

  Tot în cadrul târgului, joi, 26 februarie, de la ora 16.00, va fi organizat un atelier meşteşugăresc pentru copii, cu intrare liberă, în care se vor putea confecționa mărţişoare din materiale textile. Această ultima acţiune va avea ca loc de desfăşurare magazinul „Studio2”, la parterul Centrului Comercial „Someşul”.
  Bogdan Tulbure

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE