More  Fără vacanță, cu gândul la Naționalele de seniori

  lupte

  Luptătorii de la CS Cetate Heracle Ardud și-au reluat de luni antrenamentele și sunt deja cu gândul la prima competiție oficială din acest an, Naționalele de seniori de pe 28 ianuarie de la Craiova.

  Antrenorul coordonator al clubului, Tudor Barbul recunoaște că vacanța a fost una mai degrabă pe hârtie din moment ce sportivii au avut pauză doar trei zile de Crăciun și încă trei de Revelion.

  ”Băieții au venit la sală și aș putea spune că activitatea nu s-a oprit decât câteva zile. Suntem deja cu gândul la prima competiție din acest an unde sperăm să ne prezentăm onorabil. Vom merge la Craiova la Naționalele de seniori cu un lot numeros” spune Tudor Barbul care vineri se va afla alături de Claudiu Blaga la Timișoara pentru a stabili împreună cu președintele clubului Heracle strategia de colaborare pentru 2016.
  Interesant e că pentru Naționalele de seniori antrenorii de la CS Cetate Heracle Ardud încearcă să îmbine experiența unor luptători din generațiile mai vechi,Iliuță Ilie , Norocel Barbul sau Dacian Barbul cu tinerețea lui Mădălin Bulgăr sau Lenard Berei.

  ” Eu le-am vizat carnetele tuturor băieților. Inclusiv lui Dacian ( nr Barbul) și lui Cătălin ( nr Șoreanu). Primul se va lupta dacă va fi în țară la finalul lunii iar al doilea a promis că-și va cere permisie din armată pentru concurs.” A mai spus Tudor Barbul care e încrezător că și 2016 va fi un an bun pentru luptele sătmărene.

  ”Lenard Berei și a revenit bine după operația la genunchi și se antrenează normal. Sperăm să nu mai fie probleme cu el și dacă totul va decurge normal, Lenard va fi din nou pe podium la competițiile importante. Apoi avem deja certitudinea că în 26-27 mai vom avea la Ardud Campionatele Naționale rezervate cadeților unde avem din nou o generație bună și pornim favoriți la medalii ” a mai punctat Barbul care le-a mulțumit cititorilor ziarului nostru pentru voturile acordate luptelor la Superlativele sportulului sătmărean.

  ”E o recunoaștere a faptului că de ani buni muncim bine la sală și facem cu pasiune totul.” a încheiat Tudor Barbul care luni va fi prezent alături de Lenard Berei în studioul Nord Vest Tv în emisiunea Săptămâna sportivă.

  Iată lotul de seniori cu care CS Cetate Heracle Ardud va ataca Naționalele de seniori: Pek Sandor, Berei Lenard, Iliuță Ilie, Szabo Cristian, Norocel Barbul, Mădălin Bulgăr, Claudiu Blaga, Dacian Barbul, Gheorghe Dângă, Sabinel Lobonț.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE