More


  De 11 ani împreună pentru o lume mai bună

  =

  11-ani

  Asociația Stea este o organizație neguvernamentală creată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui și de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil și tânăr, pentru ca aceștia să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociația a luat ființă deoarece un grup de tineri a decis să acționeze pentru a schimba situația gravă întâlnită, în care copiii și tinerii din Satu Mare se aflau în dificultate.

  La ceas aniversar, aceștia au organizat ieri o întâlnire, la Primăria Satu Mare, în care au prezentat bilanțul anului 2015, dar și realizările avute pe parcursul celor 11 ani.

  ”Peste 2.031 de persoane s-au implicat în mod direct în cele 58 de evenimente și acțiuni publice realizate de Asociația Stea pentru susținerea incluziunii sociale a persoanelor marginalizate din Satu Mare”, a declarat directorul Asociației, Cristina Bala.

  Program de terapie ocupațională prin horticultură, program de dezvoltare a abilităților de viață, terapie ocupațională prin realizarea de obiecte de artizanat sunt câteva din activitățile pe care aceștia le desfășoară împreună cu tinerii și copiii din județ.

  Totodată, Asociația Stea are planuri ambițioase de viitor. Aceștia își doresc ca prin acțiune și colaborare să susțină toate persoanele vulnerabile de azi, ca mâine să devină cetățeni integrați în bunul mers al societății.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img