More  Dorel Coica a câștigat procesul cu ANI

  - Advertisement -

  coica

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a câștigat la Înalta Curte de Casație și Justiție a (ÎCCJ) a României, procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI). Decizia Instanței Supreme a fost luată astăzi, 8 aprilie, și este definitivă.

  „Decizia nr. 1117/08.04.2016. Admite recursul declarat de reclamantul Coica Costel Dorel – Primarul U.A.T. Municipiul Satu Mare împotriva sentinţei nr. 122/CA/2014 – P.I. din 2 iunie 2014, pronunţată de Curtea de Apel Oradea – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând, admite acţiunea formulată de reclamant şi, în consecinţă, anulează raportul de evaluare nr. 58382/G/II/11.12.2013 emis de pârâta Agenţia Naţională de Integritate”, se arată în decizia Instanței Supreme. Hotărârea ÎCCJ a României este definitivă.

  Dorel Coica a fost declarat incompatibil de ANI în decembrie 2013. Agenția Națională de Integritate susținea la acea vreme că Dorel Coica deținea simultan, începând din 18 iunie 2012, atât funcția de primar cât și calitatea de reprezentant al municipiului în AGA a SC Apaserv SA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts