More  Românii din Anglia, lăsați fără pălincă

  - Advertisement -

  aalcool

  Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit într-un autocar condus de un cetățean român peste 423 de litri de alcool fără documente legale. Concret, în data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România cetățeanul român Nicolae C., în vârstă de 53 de ani. Acesta conducea un autocar marca Mercedes, înmatriculat în România.

  Existând suspiciuni că acesta transportă produse accizabile polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autocarului. Astfel, au fost descoperite mai multe bagaje în care se aflau recipiente de plastic care conțineau o substanță lichidă cu miros de băutură spirtoasă, pentru care șoferul nu a putut prezenta nici un document de proveniență.

  Bărbatul a declarat că urma să transporte întreaga cantitate de alcool unor persoane din Marea Britanie. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 423 litri alcool, în valoare de 10.800 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste 200 litri băuturi spirtoase.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts