More


  Dezbatere electorală inedită la Tășnad

  - Advertisement -

   Cristian Irimuș – un tânăr tășnădean – a organizat o dezbatere politică pe Facebook

  tasnad

  Un tânăr din orașul Tășnad a reușit o premieră. Un veritabil exercițiu democratic! Cel puțin la nivel județean, dacă nu chiar național! Este vorba despre Cristian Irimuș, care a reușit să îi aducă în fața tășnădenilor – via Facebook – pe majoritatea candidaților pentru funcția de primar.

  Un demers salutat de tășnădeni
  Dar nu a uitat de comunitatea din care a a plecat și luptă în fiecare zi pentru binele semenilor săi din Tășnad. A înființat mai multe grupuri și militează pentru transparență și respect din partea autorităților locale, în particular, și a politicienilor, în general. Așa se face că a reușit să aducă în fața sătmărenilor, via Facebook, pe doi din cei trei candidați cu șanse reale la Primăria orașului Tășnad. Este vorba despre actualul viceprimar și candidat al UDMR – Andrei Veron, respectiv candidatul PNL – Grieb Csaba Francisc. Cei doi au intrat în direct că tășnădenii și le-au răspuns, fără perdea, la toate întrebările. Astfel, au fost găsite răspunsuri la întrebări foarte importante pentru viața comunității.

  Cele mai mari probleme ridicate de localnici sunt scăderea populației și lipsa locurilor de muncă. Atât Grieb Csaba Francisc cât și Andrei Veron au furnizat răspunsuri acceptate în linii mari de localnici.

  Vasile Mitrașca, așteptat pe internet
  Cristian Irimuș mai speră ca actualul primarul Vasile Mitrașca să accepte și el provocarea și să vină în fața tășnădenilor. ”Sper să accepte și domnul primar Vasile Mitrașca această invitație. Tot ce vrem este un dialog cu cetățenii, așa cum este normal în orice democrație. Am învățat multe din Marea Britanie, unde acest model funcționează”, a spus Cristian Irimuș.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img