More  Emoții, flori și o sală arhiplină la Cursul Festiv Goldiș 2016

  - Advertisement -

  goldis

  La Filarmonica de stat DINU LIPATTI din Satu Mare a avut loc ieri, 17 mai, cursul festiv la care au participat absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe economice, informatică şi inginerie – promoţia 2016. Alături de fericiţii absolvenţi au fost prezenţi: părinţi, rudenii, colegi de muncă şi prieteni. Absolvenţii s-au bucurat de o atmosferă distinsă şi destinsă la acest curs festiv, iar pe feţele lor se putea vedea buna dispoziţie şi încrederea în viitor, transformate în fericirea acestei împliniri memorabile.

  Festivitatea de absolvire a Facultăţii de Ştiinţe economice, informatică şi inginerie a fost marcată de alocuţiunile academice susţinute de cadrele didactice de la Universitatea de Vest VASILE GOLDIŞ Arad – Filiala Satu Mare: prof. univ. dr. Gavril Ardelean – prorectorul Filialei GOLDIŞ Satu Mare, conf. univ. dr. Mircea Teodoru, conf.univ.dr. Olimpia Neagu, lect. univ. dr. Rodica Mereuţă şi lect. univ. dr. Daniela Duma.

  Cursul festiv a fost susţinut magistral de către conf.univ.dr. Radu Blaga, în calitatea sa de reprezentant al Universităţii de Vest VASILE GOLDIŞ Arad, pe tema marketingului personal. Cursul a fost apreciat cu aplauze venite din partea absolvenţilor şi însoţitorilor acestora. Conform tradiţiei, studenta Crina Bucur, de la Specializarea Marketing, a dat citire alocuţiunii, care a reprezentat punctul de vedere al absolvenţilor în ceea ce priveşte condiţiile optime şi profesionalismul cadrelor didactice universitare, de care studenţii au beneficiat pe toată durata pregătirii lor studenţeşti.

  Momente emoţionante s-au petrecut şi la sfârşitul cursului festiv. Fiecare absolvent, cu emoţie în suflet, a primit mult aşteptata diplomă de absolvire. De asemenea, a urmat predarea cheii de onoare noilor studenţi şi aruncarea pălăriilor în sus, de către absolvenţi, ca un semn al bucuriei absolvirii facultăţii. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu câţiva absolvenţi am remarcat că fiecare dintre ei a apreciat condiţiile oferite studenţilor pentru pregătirea lor profesională şi au vorbit despre cadrele didactice, care le-au dăruit cunoştinţe de specialitate de actualitate, atât practice cât şi teoretice.
  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts