Primul cabinet stomatologic şcolar, inaugurat!stomatologie

Primul cabinet stomatologic şcolar a fost inaugurat ieri la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, din municipiul Satu Mare. La iniţiativa primăriei şi după aprobarea proiectului în consiliul local, cabinetul s-a înfiinţat într-un timp relativ scurt. Scopul acestui cabinet este acela de a preveni problemele stomatologice ale elevilor. Atât conducerea colegiului, cât şi elevii sunt încântaţi şi bucuroşi de realizarea acestui cabinet în cadrul şcolii.

„Este un proiect iniţiat, într-adevăr, de primarul Dorel Coica şi aprobat de către toţi consilierii locali în unanimitate. Este un proiect, prin care cu aportul primăriei, am reuşit amenajarea acestui spaţiu. Astfel vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la dotarea acestui cabinet, aici mă refer la Caritas Satu Mare, care a donat scaunul pentru cabinet. Totodată, mulţumim conducerii SPAS, care prin organigramă a reuşit să cuprindă un medic stomatolog pentru a asigura continuitatea cabinetului”, a spus Radu Roca.

Potrivit unor declaraţii anterioare ale primarului Dorel Coica, mai există şi alte şcoli în municipiu care se vor bucura de un cabinet stomatologic. Școala „Mircea Eliade” şi Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” urmează să fie dotate cu astfel de cabinete.
Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts