More


  Avocatul Poporului, anchetă la Spitalul Judeţean

  - Advertisement -

  upu

  Avocatul Poporului a anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, că investighează cazul sătmăreanului de 38 de ani care a făcut infarct în baia Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, după ce ar fi stat trei ore la rând, fără să fie consultat.

  “Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a declanşat o anchetă în cazul unui bărbat decedat după ce ar fi fost lăsat să aştepte trei ore pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22, art. 34 şi art. 47 alin. (2) din Constituţie privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică, dreptul la ocrotirea sănătăţii şi nivelul de trai”, se arată în comunicat.

  Reamintim că Balogh Laszlo s-a prezentat la Urgenţe cu dureri în piept, iar după o perioadă în care nu a fost consultat de medici a făcut infarct în baia unităţii. Conducerea Spitalului dă vina pe decedat, susţinând că au fost respectate toate protocoalele, şi că el nu ar fi declarat că suferă cu inima.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img