More


  Ovidiu Duma, la al patrulea mandat de primar

  =

  ardud-(1)

  Instituţia Prefectului Satu Mare a convocat, joi cu începere de la ora 14.30, constituirea Consiliului Local Ardud şi de învestire în funcţia de primar a lui Ovidiu Duma. La învestitură a fost prezent prefectul Radu Bud însă a lipsit, din motive întemeiate, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba.

  ardud (2)

  Oraşul Ardud va avea un Consiliu Local format din patru partide: PNL, UDMR, PSD şi UNPR.

  După depunerea jurământului de primar, Ovidiu Duma (n.r. aflat la al patrulea mandat) a spus că doreşte să continue proiectele începute în mandatele anterioare, şi se aşteaptă ca toţi cei învestiţi să lucreze în folosul comunităţii.

  ardud (4)

  Dacă în cazul primarului nu a fost nicio emoție, fiind reales în funcție Ovidiu Duma, cu o majoritate covârșitoare de către ardudani, ceva emoţii au fost însă la validarea funcţiei de viceprimar. Sprijiniţi de PNL cei de la UDMR l-au propus în funcţie pe consilierul Nuszer Gyorgy (UDMR) însă UNPR-ul, prin vocea consilierului Ştefan Melnic l-a propus pe Mircea Marghitaş (PSD). S-a trecut la vot secret iar după numărătoarea voturilor Nuszer a obţinut 10 voturi şi Marghitaş 5 voturi, astfel că funcţia de viceprimar a revenit UDMR-ului.

  Consilierii locali validaţi sunt următorii:

  PNL: Liliana Glodean, Călin Şoimoşan, Vasile Sighiartău, Mircea Bolba, Ioan Sabău, Gheorghe Pop, Dod Daniel.
  UDMR: Nuszer Gyorgy, Fetz Ştefan, Banyai Zoltan
  PSD: Cristian Vasil, Mircea Marghitaş, Radu Chiş
  UNPR: Ştefan Melnic, Remus Ianc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img