More  Smaranda Nemethi expune „Lucruri Mărunte”!

  - Advertisement -

  smaranda

  Artista Smaranda Milu Nemethi, cu sprijinul Direcției de Cultură a municipiului Carei, anunță vernisajul expoziției “Lucruri Mărunte”, în locația La Boheme, situată în Carei, str. 1 Decembrie nr. 24, duminică, 19 iunie 2016, de la ora 19.00.

  Colecția „Lucruri mărunte” este o serie de picturi în ulei realizate de artista Smaranda Milu Nemethi, născută la 16 iulie 1981, în Carei.

  Artista, absolventă de arte plastice, cu studii și cu participări la expoziții în țară și în străinătate, după o perioadă de absență de pe scena artistică, revine cu expoziția „Lucruri mărunte” care numără 50 de pânze inspirate de obiectele cu care s-a reîntâlnit în casa părintească: ceasurile tatălui ceasornicar, porțelanurile mamei educatoare, râșnița bunicii, jucării și obiecte care i-au populat copilăria petrecută la Carei.

  Bogdan Georgescu va deschide evenimentul iar momentele artistice sunt asigurate de Instant Acoustic Project (Manuel Chivari, Szűcs József, Marius Georgescu, Bogdan Georgescu). Expoziția (cu vânzare) va putea fi vizitată până la mijlocul lunii iulie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts