More


  Statul, cel mai prost administrator

  - Advertisement -

  hotel-sport

  Hotelul Sport – aflat în domeniul public al statului – a fost râvnit, rând pe rând, de toate partidele politice. Indiferent de culoarea lor politică. Mai exact, de grupurile de interese care s-au format în cadrul acestora. După ce au reușit să acceadă în funcții publice, politicienii au început devalizarea unor bunuri ale statului român. Iar Hotelul Sport nu face nicio excepție.

  Un director cu sânge în vine
  A spus-o, cu subiect și predicat, actualul director al Direcției Județene de Tineret și Sport, Virgil Dragoș, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural. De altfel, singurul care a încercat să salveze ce a mai fost de salvat! Virgil Dragoș a povestit cum foștii directori – unși cu grație de către defunctul PDL – au pus mâna pe Hotelul Sport. Și asta cu avizul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret!

  Doar că DJTS, sub conducerea lui Virgil Dragoș, le-a pus bețe în roate ”băieților deștepți”. ”În urma avizului Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret a fost semnat Contractul de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret nr. 1302/14.12.2010 prin care U.A.B.S. Hotel Restaurant Sport a fost dată spre închiriere către S.C. BOSIC EMPIRE COMPANY S.R.L. Carei. Am denunţat unilateral contractul de închiriere începând cu data de 01.02.2014, prin Decizia nr. 2 din data de 31.01.2014 a D.J.S.T. Satu Mare, decizie care a fost atacată în instanţă de chiriaș”, spune Virgil Dragoș.

  Concluzia statului român: să se dărâme
  Actualul director al DJTS spune că a reprimit Hotelul Sport, dar el este cam… INUTILIZABIL! S-au cerut bani de la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea Hotelului, dar statul român a refuzat să aloce banii! Adică este de acord cu înstrăinarea Hotelului, dar nu este de acord cu salvarea lui. Concluzie: statul este cel mai idiot administrator! ”La începutul lunii octombrie 2015, D.J.ST. Satu Mare a reușit să reintre în posesia imobilului Hotel Sport, dar acest bun se prezintă într-o stare de uzură fizică accentuată fiind practic inutilizabil, motiv pentru care ne-am adresat Ministerului Tineretului și Sportului cu solicitarea ca obiectivul Hotel Sport să fie preluat de către Compania Națională de Investiții pentru refuncționalizare și modernizare, dar răspunsul C.N.I. a fost negativ”, a mai spus Virgil Dragoș.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img