More


  Actrița sătmăreancă a fost condusă pe ultimul drum

  - Advertisement -

  Momente triste au trăit astăzi sutele de persoane prezente la înmormântarea Alexandrei Sotirov, tânăra decedată cu câteva zile în urmă în județul Sibiu. Alături de familie și prietenii sătmăreni, colegi și profesori din județul Cluj, unde Alexandra a studiat în ultimii trei ani, au venit astăzi la Satu Mare pentru a fi prezenți la înmormântarea îndrăgitei tinere actrițe.

  Alexandra, în vârstă de 22 de ani, a terminat cu succes, cu câteva luni în urmă, Facultatea de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca, secția Arta Actorului. A fost o fată bună și blândă, fiind suficient să o privești în ochi pentru a-ți putea da seama de acest lucru. Alexandra iubea ființele, iubea oamenii și animalele, iubea viața. Cei care au cunoscut-o au rămas cu un gol imens în inimi și viață, neputând crede că Alexandra, pur și simplu, nu mai e. Era un om îndrăgit, un om iubit, un om apreciat pentru simplul fapt că era, în felul ei frumos de a fi.

  ”Alexandra a fost tot timpul fericită, iubită de toți și ne pare rău că s-a întâmplat tragicul eveniment. Am rămas toți șocați și uimiți, chiar nu ne-am fi așteptat ca ea să plece în tabără, la mare, și să nu mai ajungă acasă. Când am vorbit ultima dată cu ea, era foarte încântată de facultatea pe care a terminat-o și aștepta o carieră, voia să se dezvolte pe planul acesta. Tot timpul iubea să fie pe scenă, iubea viața, oamenii, fericirea. Din păcate, acum ne-am adunat toți ca să plângem și să ne pară rău, și nu cred că ea își dorea să o plângem, ea poate își dorea ca noi să fim fericiți chiar dacă ea nu mai e printre noi”, a spus Adina Pop, verișoara Alexandrei.

  iuh

  Iosif Ahmed, în vârstă de 20 de ani, student în anul II la Universitatea de Arte din Târgu Mureș, a decedat împreună cu Alexandra în tragicul accident rutier. Cei doi s-au cunoscut cu câteva zile în urmă.

  ”Ei doi s-au cunoscut în tabără, în tabăra în care au fost împreună, și de acolo au venit împreună înapoi. Iosif auzind că ea vine la Satu Mare, a venit și el cu ea. E mult spus că au fost prieteni, dacă doar atunci s-au cunoscut, au fost amici”, a mai spus verișoara Alexandrei.

  Accidentul s-a petrecut, joi, 11 august, în jurul orei 6 dimineaţa pe tronsonul de drum dintre Săliște și Cunuța, în judeţul Sibiu, unde oamenii mărturisesc că au loc frecvent accidente și tamponări.

  ihi

  “Cei doi tineri se întorceau de la o tabără de creaţie de pe litoral şi se îndreptau spre Satu Mare. Din imaginile de pe camera de supraveghere de la o benzinărie reiese că la volanul autoturismului se afla tânăra. Din motive necunoscute, aceasta a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o râpă. Este doar una din ipotezele producerii accidentului. Anchetatorii nu exclud ca maşina celor doi să fi fost lovită de o alta”, este precizat în adevărul.ro.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img