More


  Cel mai norocos om de pe planetă…

  - Advertisement -

  Mohammad Basheer Abdul Khadar, un bărbat din India ce a supravieţuit incidentului aviatic din Dubai din 3 august, a câştigat, la şase zile după eveniment, un milion de dolari, informează Daily Mail.

  Mohammad Basheer Abdul Khadar se afla la bordul avionului EK521, care în urmă cu nouă zile, din cauza unor probleme tehnice, a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Dubai şi a luat foc, toţi cei 300 de oameni aflaţi la bord fiind evacuaţi de urgenţă, înainte ca aeronava să fie cuprinsă de flăcări.

  Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, lucrează în Dubai ca dealer auto şi a cumpărat biletul înainte să plece într-o excursie în India cu familia. La întoarcere, avionul în care aceştia se aflau a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Dubai şi, din fericire, toţi cei aflaţi la bord au fost evacuaţi de urgenţă fără să existe victime.

  Potrivit celor de la Daily Mail, citând Gulf News, Khadar şi-a revendicat premiul marţi, biletul câştigător fiind achiziţionat chiar din aeroportul din Dubai.

  “ Muncesc în Dubai de 37 de ani şi o viaţă simplă. Acum cred că mă voi retrage, ştiind că Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă şi m-a salvat de la moarte, apoi m-a binecuvântat cu aceşti bani”, a declarat bărbatul din India, considerat acum de mulţi ca fiind cel mai norocos om de pe plantetă.

  Chiar aşa…omul e chiar norocosul planetei… Dacă ar fi s-o legăm de perioada Jocurilor Olimpice am zice că şi sportul românesc se poate declara norocos…Dacă scapă cu bine din tragedia de la RIO în care delegaţia noastră pare pierdută în decor ca după o aterizare de urgenţă, sportul nostru plin de politruci infiltraţi în funcţii de conducere va mai trage patru ani lozul câştigător şi va mai suge bani pe aşa zise proiecte de redresare…academii, centre olimpice şi cluburi căpuşe…Dar despre prezenţa românească de la RIO într-un viitor material…
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare