More


  Dansez cu mami!

  - Advertisement -

  mame

  Ce poate fi mai frumos decât să dansezi cu persoana pe care o iubeşti cel mai mult în viaţă, cu propriul tău copil! Ce poate fi mai frumos decât să ai propriile glume împreună cu copilul legat de o activitate pe care o faceţi impreună – dansul.

  Acest curs este creat special să facă legatura şi mai strânsă între mamă şi copil. Passion Moms reprezintă o terapie atât fizică, cât și psihică. Melodii deosebite care te ung la suflet și te fac să te ridici de pe scaun, mămici care își alintă bebelușul la piept.
  Oriunde îți îndrepți privirea vezi numai bucurie, zâmbete și un spirit activ. Uiți de stres, uiți de probleme și în sfârșit faci ceva pentru tine, dar în același timp și pentru bebelușul tău, fără să te gândești oare ce face el acum, cum se comportă soțul /bona/bunica /mătușa cu el.
  “Cursul a început în 1 februarie anul curent. Pentru că tocmai născusem și mă plictiseam acasă i-am spus Monicăi, managerulul acestei școli, că ar fi indicat să facem acest curs iar ea a fost foarte încântată. Vin cam 10-15 mămici, câteodată vin, câteodată nu vin, în funcție de timp și de programul copilașului. Copiii sunt între 0 luni și un an și câteva luni. Înainte să înceapă cursul, socializăm foarte mult, după care începem să dansăm, facem baza la salsa și bachata, pe urmă ritmul devine din ce în ce mai antrenant, că doar suntem aici să facem mișcare iar la finalul orei socializăm din nou”, ne-a declarat Denisa, instructor Passion Moms.
  După naștere, corpul femeii suferă modificări astfel încât este recomandat ca imediat ce se poate să se facă puțină mișcare. Caloriile se ard fără să faci ceva care este plictisitor sau chiar chinuitor, doar asculți muzică, te lași în voia stării de bine care este molipsitoare și îți mângâi bebelușul. De cele mai multe ori, bebelușii adorm în primele 15 minute de dans sau, chiar dacă nu adorm, sunt foarte pasivi și intră într-o stare de meditație. E ceva normal ca dansul să-i calmeze. Pe întreaga lor perioadă uterină, au avut parte de mișcare. Mămicile i-au plimbat peste tot, au dansat, au luat parte la toate acțiunile normale ale vieții. Mișcarea în sine îi calmează și îi relaxează. Pe de cealaltă parte, mămicile au parte de un antrenament eficient, se tonifiază, se simt bine și au timp să-și alinte pruncul. Pe lângă faptul că fac mișcare, socializează cu alte mămici și, la rândul lor, bebelușii socializează între ei.
  “Petrec timpul cu alte mămici, pe mine mă ajută foarte mult să trec peste o mică depresie și este un timp pe care eu îl petrec cu fiul meu dansând, ajutându-l pe el în același timp să se obișnuiască cu muzica. Și-a făcut prieteni, mi-am făcut și eu prietene, așa că ne face bine la amândoi”, ne-a spus o mămică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img