Hoţii fură orice prin judeţhoti

Hoţii se pare că nu refuză absolut nimic când vine vorba de a-şi însuşi lucrurile altora. De la bani şi telefoane mobile, orice este bine+venit. Doar că pe fir mai intervin şi poliţiştii, care le mai strică planurile.

Hoţ de telefon mobil
Astfel, un bărbat de 55 ani, bănuit că a sustras un telefon mobil, a fost identificat și prins de către polițiști Prejudiciul a fost recuperat. În data de 20.08.2016, polițiștii biroului investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat un bărbat de 55 ani din localitatea Poiana Codrului, ca fiind presupusul autor al furtului comis în data de 19.08.2016 în parcarea unui magazin din municipiul Carei. Prejudiciul a fost recuperat. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Alţii preferă banii
O persoană de 18 ani, bănuită că a sustras suma de 600 lei, a fost prinsă de către polițiști. Mai exact, în data de 20.08.2016, la ora 17,25 polițiștii Secției Rurale Tășnad au fost sesizați printr-un apel 112 de o persoană de 23 ani că în timp ce se afla într-un imobil din localitatea Giorocuta, pe fondul neatenției, a fost deposedată de suma de 600 lei, de către o persoană de 18 ani. În urma verificărilor, polițiștii au identificat și prins presupusul autor pe care îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts