More


  Infrastructura spitalelor are nevoie de multe lucrări de îmbunătățire

  - Advertisement -

  Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat marți că infrastructura spitalelor are nevoie de “foarte multe” lucrări de îmbunătățire, acest lucru fiind în atenția Ministerului Sănătății.
  “Infrastructura are nevoie de foarte multe lucrări, de foarte multe îmbunătățiri și acest lucru este în atenția colegilor de la Ministerul Sănătății”, a afirmat Arafat, la inaugurarea unei unități mobile SMURD de terapie intensivă la Spitalul Bagdasar Arseni.
  Întrebat despre incidentele apărute în cazul folosirii unor aparate medicale, secretarul de stat în MAI a răspuns: “Au fost înaintate rapoarte către minister, către autoritățile locale pe toate problemele pe care le-au găsit echipele de prevenție ale pompierilor”.
  Potrivit reprezentantului MAI, în cazurile unde au fost găsite probleme privind prevenirea incendiilor, riscuri, vulnerabilități, rapoartele au fost trimise la Ministerul Sănătății și la nivelul spitalelor.
  “Echipele de pompieri care au constatat anumite nereguli vor reveni. Există o perioadă în care revin și mai verifică”, a explicat Arafat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare