More


  Poliţiştii rutieri au acoperit judeţul

  - Advertisement -

  politisti-rutieri-in-trafic

  La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact în perioada 19-20.08.2016, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulație. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 45.000 de lei şi au fost reţinute patru permise de conducere.

  Vitezomanii, principalii vizaţi
  Pe tot parcursul perioadei menționate poliţiştii rutieri sătmăreni au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. Poliţiştii au urmărit în special depistarea şi sancţionarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză pe drumurile publice.
  Circa 300 de amenzi
  În cadrul acţiunilor desfăşurate pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate 285 sancţiuni contravenţionale, din care 45 strict pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 45 580 lei.

  “Şoferi” fără permis
  Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.
  Cu aceeași ocazie a fost depistată în trafic o persoană de 23 ani care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere.
  În cauză a fost întocmit dosar penal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img