More


  Porţi deschise la Ambulanţa Satu Mare

  - Advertisement -

  ambulanta-inaugurare3

  Cu ocazia Zilei Porților Deschise au fost recepționate sâmbătă lucrările noului sediu al Ambulanței Satu Mare.
  Gabriela Opriș, directorul Serviciului Județean, vizibil emoționată  a declarat că după șapte ani s-a reușit finalizarea acestor lucrări și astfel Ambulanța Satu Mare deține un spațiu decent pentru desfășurarea activităților medicale în serviciul sătmărenilor.
  Garajele vechi ale Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare nu aveau înălțimea necesară pentru ambulanțele de tip nou, iar acum spațiul a fost în totalitate refăcut. Totodată s-au mai reabilitat curtea și clădirea administrativă așteptându-se de această dată să se înnoiască și parcul auto cu noi mașini de intervenție.
  La eveniment au fost prezenți, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu și de la Ministerul Sănătății a fost prezent Melinte Petru, șef serviciu Medicină de Urgență, liderul național al Sindicatului Ambulanțierilor, Gheorghe Chiș, managerul Ambulanței Cluj, Horea Simu, managerul Ambulanței Hunedoara, Filimon Valeria.
  Sâmbătă, 13 august, a fost  zi de doliu național, iar festivitatea  a început cu un moment de reculegere în memoria  Reginei Ana, un exemplu de urmat având în vedere faptul că  soţia Regelui Mihai,  în perioada celui de-al Doilea Război Mondial s-a înrolat voluntar pe front pe mașinile ambulanței. Evenimentul a continuat cu intonarea imnului național și al ambulanței, ținându-se apoi  un scurt moment religios prin care noul sediu reamenajat  a fost sfințit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img