More


  Program de rugăciune în bisericile sătmărene

  - Advertisement -

  biserica

  Bisericiile din municipiul Satu Mare invită credincioșii la rugăciune în acest weekend. Indiferent de religie, preoții bisericilor au pregătit diverse programe de rugăciune și îi invită pe toți la câteva momente de pace și liniște sufletească.

  Biserica greco – catolică ”Sf. Francisc” – 13 august
  La parohia greco-catolica Sf Francisc din Satu Mare, strada Rodnei, se organizeaza maine o seara de rugaciune. Programul incepe la ora 18:00, cand in prezenta Parintelui protopop Roman Dumitru si a altor preoti din protpopiatul Satu Mare se vor inalta rugaciuni in cinstea Maicii Domnului. Se va canta paraclisul Maicii Domnului si se vor face rugaciuni pentru sanatate sufleteasca si trupeasca. Credinciosii sunt asteptati sa se alature bisericii in rugaciune!

  Biserica ortodoxă  ”Adormirea Maicii Domnului” – 14 august
  Duminica dimineata vom savarsi Sfanta Liturghie. Spre seara, incepand cu orele 18.00, vom avea următorul program: Vecernia, Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Adormirii Maicii Domnului, Prohodul Maicii Domnului, vom inconjura biserica de trei ori cantand cantări inchinate Maicii Domnului, apoi vom intra in biserica si vom continua cu Taina Sfantului Maslu si cu Molitvele Sfantului Vasile cel Mare, Sfantului Ioan Gura de Aur si Sfantului Ciprian, iar la final ii vom mirui pe toți credinciosii prezenti. Luni, 15 august, la ora 9.30 vom savarsi Utrenia, iar la 10.30 vom incepe Sfanta Liturghie, cu prilejul praznicului Adormirii Maicii Domnului. Duminica, 21 august, va avea loc sfintirea bisericii noastre de catre PS Justin Sigheteanul. Va asteptam cu drag la biserica!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare