More


  Program special la Pașapoarte

  - Advertisement -

  permise

  Ca urmare a demersurilor întreprinse de către conducerea Instituţiei Prefectului, aprobate de autorităţile de la nivel naţional, în acest sfârşit de săptămână, angajaţii Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Satu Mare vor deservi populaţia, conform unui program special.

  Astfel, persoanele care solicită eliberarea documentelor de călătorie se vor putea prezenta la sediul instituţiei de pe strada Petofi Sandor nr. 32 din municipiul Satu Mare şi sâmbătă, respectiv duminică, între orele 08.00 şi 14.00. Conform aprobărilor în vigoare, pe lângă programul normal de lucru, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Satu Mare se va lucra cu publicul şi în zilele de 13-14 august, dar şi de Sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”, în 15 august. După caz, acest program special se va aplica şi în următoarele week-end-uri. “Reamintim cuntumul taxelor care trebuie achitate pentru eliberarea actelor de călătorie, astfel: Taxa pentru eliberarea paşaportului simplu electronic cu valabilitatea de 3 ani – 258 RON; Taxa pentru eliberarea paşaportului simplu electronic cu valabilitatea de 5 ani-283 RON; Taxa pentru eliberarea paşaportului simplu temporar – 219 RON; Taxa pentru eliberarea adeverinţei privind dreptul la libera circulaţie în străinătate – 22 RON. Plata se poate face: on-line în sistem internet-banking (de la orice bancă unde persoana are cont bancar, prin virament către conturile unice aferente celor două servicii publice comunitare); numerar la: casieriile Trezoreriei municipiului Satu Mare, Piaţa Romană nr. 3-5; casieria Instituţiei Prefectului, Piaţa 25 Octombrie, nr. 1, jud. Satu Mare;
  -mandat poştal; Cont eliberare paşaport: RO16TREZ546502602X011501. De menţionat că la casieriile CEC Bank nu se mai efectuează plăţi în acest sens”, se arată într-un comunicat remis de Instituţia Prefectului.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare