More


  Satu Mare e în doliu! Doi artiști au părăsit scena vieții mult prea repede

  - Advertisement -

  accident

  Alexandra Saska Sotirov și Iosif Ahmed, tinerii care au îndoliat un oraș întreg, au lăsat în urma lor oameni care nu-și găsesc cuvintele pentru a-și exprima durerea, inimi și suflete rămase singure și fără alinare, prieteni care au pierdut doi oameni adevărați.

  Alexandra, în vârstă de 22 de ani, a terminat cu succes, cu câteva luni în urmă, Facultatea de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca, secția Arta Actorului. A fost o fată bună și blândă, fiind suficient să o privești în ochi pentru a-ți putea da seama de acest lucru. Alexandra iubea ființele, iubea oamenii și animalele, iubea viața. Cei care au cunoscut-o au rămas cu un gol imens în inimi și viață, neputând crede că Alexandra, pur și simplu, nu mai e. Era un om îndrăgit, un om iubit, un om apreciat pentru simplul fapt că era, în felul ei frumos de a fi.

  ”Pe Saška am remarcat-o prima oară la atelierul de film. Şi-a pus o şapcă pe cap, a intrat la cadru, avea de jucat o fată băieţoasă care repară maşina unui francez, a stat cu mâinile în buzunar, s-a uitat la maşină şi după aia şi-a băgat mâinile sub capotă cu naturaleţea cu care ar fi intrat în mare după un drum lung cu trenul. E din Satu Mare şi tocmai a terminat primul an la Facultatea de Teatru şi Televiziune Babeş-Bolyai, Cluj, secţia Arta Actorului. După aia a spus un monolog din Macbeth. Ciudat, cu acelaşi avânt cu care îşi băgase mâinile sub capotă”, scrie Sabina Bălan.

  Iosif Ahmed, în vârstă de 20 de ani, era student în anul II la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. La fel ca și Alexandra, Iosif era un om iubit și îndrăgit de toți cei care îl cunoșteau. Acesta era pasionat de literatură și de artă în tot ceea ce îl înconjura. Avea planuri și vise mărețe pe care își dorea să le ducă la îndeplinire prin muncă și pasiune față de tot ceea ce făcea.

  Jucând dintotdeauna un rol frumos, cei doi artiști au părăsit mult prea repede scena artei românești, lăsând în fața cortinei o sală plină de spectatori cu sufletele sfâșiate. Să se odihnească în pace! Condoleanțe familiilor îndoliate și tuturor celor apropiați celor doi tineri!

  Accidentul s-a petrecut, joi, 11 august, în jurul orei 6 dimineaţa pe tronsonul de drum dintre Săliște și Cunuța, în judeţul Sibiu, unde oamenii mărturisesc că au loc frecvent accidente și tamponări.

  “Cei doi tineri se întorceau de la o tabără de creaţie de pe litoral şi se îndreptau spre Satu Mare. Din imaginile de pe camera de supraveghere de la o benzinărie reiese că la volanul autoturismului se afla tânăra. Din motive necunoscute, aceasta a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o râpă. Este doar una din ipotezele producerii accidentului. Anchetatorii nu exclud ca maşina celor doi să fi fost lovită de o alta”, este precizat în adevărul.ro.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare