Viteza, bat-o vina!Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat miercuri pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special cele referitoare la excesul de viteză.
Folosind echipamente de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, polițiștii rutieri au identificat, pe principalele artere de circulație din județ, 53 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, fiindu-le aplicate sancțiuni contravenționale.
Pentru trei dintre aceștia s-a luat și măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce. În această situație s-a aflat și un conducător auto de 34 de ani din Negrești Oaș, care a fost surprins de aparatul radar circulând prin localitatea Ciuperceni cu o viteză de 101km/h.
Reamintim că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts