More


  NEPI dorește un Mega-Mall în Satu Mare

  - Advertisement -

  mega-mall

  Reprezentanții companiei NEPI nu ascund faptul că încă își doresc să construiască un Mega-Mall în județul, respectiv municipiul Satu Mare.

  În momentul actual proiectul se află în stadiul muncii birocratice, lucrându-se la obținerea avizelor și a autorizațiilor necesare. Finalizarea investiției trebuia să aibă loc în acest an, însă unele probleme juridice au împiedicat acest lucru, iar reprezentanții spun că deschiderea mall-ului va avea loc în anul 2017.

  Dat fiind faptul că această companie nu mai deține o asemenea investiție în zona aceasta, aceștia au menționat faptul că își doresc ca mall-ul să fie unul regional. Locația acestui mall este în apropierea hipermarket-ului Kaufland, în locul fabricii Sarmex. Carrefour, H&M, Takko, Deichmann, JYSK, CCC, Altex şi Flanco şi operatorul de cinematografe Cinema City, sunt câțiva din cei care este posibil să fie chiriașii Mega-Mall-ului.

  Primarul Kereskenyi Gabor anunța, în urmă cu o lună, că se află în negocieri cu această companie, subliniind faptul că această investiție este dorită în Satu Mare.

  “Suntem în discuţii cu investitorii mega mall-ului NEPI, dorim în continuare şi acea investiţie, pentru că, în afară de problemele false, ceea ce a fost important în opinia consilierilor, a fost să fie o viziune amplă a acelei zonei dintre cele două poduri“, a spus acesta.

  NEPI gestionează, printre altele, în România, Promenada Mall Brăila, Ploieşti Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureşti şi City Business Centre Timişoara.

  NEPI este primul fond de investiţii imobiliare listat la Bursa de Valori Bucureşti, pe segmentul de piaţă creat pentru Real Estate Investment Trusts (REITs). Fondul mai este listat la bursele de valori de la Johannesburg (Africa de Sud) şi de la Londra, pe segmentul AIM.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare