More

    Adrian Petrea, speriat de Satu Mare

    Reșițenii au venit oarecum cu nasul pe sus la Satu Mare pentru duelul cu CSM de sâmbătă. Bănățenii au transmis și o scrisoare deschisă federației în care atrăgeau atenția asupra arbitrajului .

    ”Au încercat să pună presiune aiurea , ce probleme de arbitraj să fie aici când la Satu Mare n-am câștigat niciun punct” au spus oficialii CSM-ului după primul succes din campionat.

    La finalul jocului bănățenii însă au fost fair play și au recunoscut superioritatea trupei lui Varady. Iar criza prin care trece prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița se adâncește. Echipa reșițeană a fost învinsă clar sâmbătă seara, cu 31-24, pe terenul ultimei clasate, CSM Satu Mare. Echipă care nu avea niciun punct!

    Deși porneau cu gândul de a obține toate cele trei puncte la Satu Mare, elevii lui Adrian Petrea au suferit un nou eșec, și încă unul rușinos.

    „Și pe mine m-a surprins rezultatul. Ce pot spune e că la momentul ăsta cred că atât putem. Dacă am ajuns în situația să mă sperie o echipă ca Satu Mare, înseamnă că ne trebuie electroșocuri, nu funcționează doar cu butonul de restart”, a declarat antrenorul Adrian Petrea pentru expressdebanat.ro.

    HC Adrian Petrea a ajuns pe 12 în clasament și va întâlni Potaissa Turda , miercuri pe teren propriu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE