Decimate de accidentări, fetele noastre au cedat pe terenul campioaneibsc

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare aveau o misiune extrem de grea pe terenul campioanei chiar și în formulă completă…Fără Reed și Laza , prima accidentată la menisc, a doua cu febră, cu Aina Pop pe perfuzii la spital înaintea meciului și cu Wittington scoasă din joc în repriza secundă de un cot în plex, misiunea CSM-ului a fost chiar una imposibilă sâmbătă seara.

Fetele noastre au început mai greu, 3-12 în primele minute dar apoi până la pauză au revenit de la minus 15 la un încurajator minus șase ( 37-43). Iar echipa părea pe val. Numai că cea mai bună jucătoare de la CSM, Wittington avea să rămână la vestiare minute bune din cauza unei lovituri în plex încasate la ultima fază a sfertului doi. Sepsi a profitat și campioana s-a desprins împinsă de la spate și de un public deosebit. Ultimul sfert n-a mai contat practic. Araujo a încercat să le odihnească pe Tavic , Olah și Baltic pentru meciul de miercuri cu Alexandria și diferența a crescut la 27 puncte…Una enormă și oarecum mincinoasă față de ce s-a jucat sâmbătă în sala ” Kati Szabo”.

Să sperăm că CSM-ul va sparge ghinioanele și că accidentatele vor reveni pe teren pentru dubla din această săptămână, miercuri acasă cu Alexandria și sâmbătă la Târgoviște.

Au marcat:
Sepsi: Marshall 25, Stoenescu 13, Jeffery 11, Părău 10, Pfirman 10, Harris 6, Kilin 4.

CSM: Whittington 16, Batey 10, Tavic 10, Ferenczi 7, Baltic 3, Olah 3, Pop 3.

Etapa 4: CSM Satu Mare – CSBT Alexandria, Phoenix Galaţi – CSM Târgovişte, ICIM Arad – Poli Iaşi, Univ. Cluj-Napoca – Olimpia Braşov, Sirius Târgu Mureş – Sepsi.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts