Director nou la Direcția Silvică Satu Marefortiu

La conducerea Direcției Silvice Satu Mare se află, din data de 29 septembrie, un nou director. Marcel Forțiu este omul care a venit în forță și cu noi puteri la conducerea instituției pe care o va coordona mult timp de acum înainte.

Marcel Forțiu este absolvent al Facutății de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov în 1993 și al Facultății de Științe Juridice în 2010. De asemenea, deține un master în „Managementul Administrării Afacerilor”.

Acesta a ocupat funcția de șef al Ocolului Silvic Satu Mare, după care un an și jumătate a fost director tehnic al Direcției Silvice și patru ani și jumătate, șeful Ocolului Silvic Borlești.

În ceea ce privește obiectivele pe care și le-a propus, acestea sunt semnificative. Pe lângă dragostea față de natură pe care își dorește să o inducă sătmărenilor, acesta și-a propus o serie lungă de ținte pe care își dorește să le atingă din această nouă postură.

“Obiectivul principal al Direcției Silvice Satu Mare gestionarea, conservarea, dezvoltarea fondului forestier, gospodărirea durabilă a pădurilor, valorificarea superioară a resurselor acesteia, în condițiile unei eficiențe economice mereu sporite și în contextul riguros al respectării regimului silvic”, a declarat Forțiu.

Marcel Forțiu a fost numit directorul Direcției Silvice Satu Mare în urma unui examen pe care l-a parcurs în data de 19 septembrie

”Felicit conducerea Regiei Naționale a Pădurilor pentru maniera corectă și ireproșabilă în care a fost organizat concursul pentru ocuparea postului de director al Direcției Silvice Satu Mare. Am ocupat această funcție în urma unui examen correct și neinfluențat politic. Ca atare nu voi implica unitatea în politică, singura politică care se va face în interiorul unității va fi politica silviculturii, conform legislației silvice în vigoare”, a mai spus noul director.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts