Examen pe terenul campioaneicsm

Etapa a 3-a le duce pe baschetbalistele de la CSM Satu Mare în fieful campioanei, Sepsi.

Elevele lui Araujo vor încerca să producă surpriza la Sfântu Gheorghe într-o sală în care oaspeţii nu se simt prea confortabil şi de unde se pleacă greu cu toate punctele…De altfel în istoria întâlnirilor directe CSM Satu Mare a câştigat doar o singură dată la Sepsi în perioada în care echipa din Covasna trecea printr-o situaţie delicată.

“Mergem să ne jucăm şansa şi să încercăm să obţinem maxim din acest joc. De obicei când vin după o înfrângere mânâncă parchetul acasă, iar Sepsi vine după un eşec neaşteptat la Târgovişte” a spus antrenorul portughez, Jose Araujo înaintea acestui joc.
În plus la CSM sunt ceva probleme cu două dintre cele mai titrate jucătoare. Reed şi Laza sunt indisponibile şi s-ar putea să nu intre pe teren.

Partida de la Sfântu Gheorghe e acum un duel între naşă şi fină dacă e să privim relaţia pe care o au adversarele de sâmbătă, Andrea Olah de la Satu Mare şi Annemarie Părău de la Sepsi.

Partida va începe la ora 19 şi va fi arbitrată de Andrada Csender, Ionuţ Morar şi Alexandru Stamate. Comisar FRB, Petre Brănişteanu.

Echipa a doua a clubului îşi începe duminică aventura în Liga 1. Fetele Adrianei Pricop vor juca la Oradea în prima etapă cu CSU.

De remarcat că şi echipa de volei începe campionatul, sâmbătă formaţia pregătită de Ovidiu Groza va juca la CSM Târgu Mureş.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts