More


  Fashion’s Night Out se va desfășura două zile la Satu Mare

  =

  fashion

  O nouă ediție de toamnă a „Fashion’s Night Out” se va desfășura la Satu Mare în zilele de 11 și 12 noiembrie. În ambele zile, evenimentele vor începe de la ora 19.00, la Hotel Restaurant „Poesis” din Satu Mare.

  Organizatorul principal al evenimentului, Kariklea David, a oferit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat și o parte dintre designerii care vor participa, câteva detalii despre noua ediție „Fashion’s Night Out”. Aceasta a arătat că s-a decis organizarea în două zile a manifestării tocmai pentru ca designerii să fie mai bine puşi în valoare iar creațiile lor să poată fi văzute de mai multă lume.

  În seara de 11 noiembrie, publicul va putea viziona piese vestimentare pentru sezonul rece, realizate de: Adalin, Cosmin Mureșan de la CM – creation de mode, Diana Breban (Baia Mare), Inedit, La magia de la creacion by Raluca Mureșan, Ramona Năprădean (Baia Mare) și Spencer by Ciprian Crăciun.

  Pe 12 noiembrie de la ora 19.00, manechinii Agenției „Trust Models” vor prezenta colecții semnate de: Atelier Cris Fashion, Bianca Breban (Baia Mare), Cinzia Tiso (Italia), CM – creation de mode by David Sebastian cu bijuterii create de Alexandra Catargiu, L’atelier Ioana Călin, Sladana Krstic (Italia), Queensy (Cluj-Napoca), respectiv o prezentare de coafuri extravagante realizate de Adriana Popescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img