More


  Gabi Both a fost numit preşedinte de onoare al Olimpiei

  - Advertisement -

  gabi-both

  La sugestia preşedintelui, Attila Karda, fostul jucător din generația de aur a Olimpiei Satu Mare, Gavril Both, a fost numit în funcția de președinte de onoare al clubului Olimpia.

  „Avem nevoie la club de experiența unui om trecut pe la toate nivelele. Sunt convins că e o alegere foarte bună și sper că de acum va veni cu mai mare drag la meciuri după cum sperăm să crească credibilitatea că ne dorim ceva serios la acest club” şi-a motivat alegerea Karda, la conferinţa de presă.

  Prezent la conferința de presă, Gabi Both, fostul mijlocaș sătmărean care a fost fotbalist la UTA Arad, Dinamo București și care a jucat în cupele europene pe stadioane cu nume grele ale fotbalului european, împotriva unor echipe precum Liverpool sau Tottenham, a mențioat că îi face plăcere să se întâlnească din nou cu presa sătmăreană deoarece „nu ne-am întâlnit de mult, nu am prea fost în atenția fotbalului”.

  Legenda Sătmarului a precizat că a acceptat să ocupe această funcție deoarece „nici un fotbalist din generația noastră, în 50 de ani, nu a putut să ajungă în conducerea echipei.”.

  Președintele de onoare al Clubului Olimpia apreciază foarte mult ceea ce a făcut și face în continuare Gică Hagi care a făcut jucători pentru echipa națională și și-ar dori ca în România să existe măcar 50 de școli de fotbal ca a lui pentru că atunci țara noastră ar avea fotbaliști. Desigur că şi-ar dori ca una să fie înființată la Satu Mare pentru că odată ce se pun bazele unui Centru de Copii și Juniori, fotbalul sătmărean va fi într-o continuă creștere. Conform acestuia, una dintre problemele grave cu care se confruntă fotbalul din orașul nostru sunt terenurile de fotbal care sunt foarte proaste „jucătorii nu se pot pregăti pe un teren prost, au nevoie de condiții bune de pregătire”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img