More


  Maria Şarapova a revenit pe terenul de tenis pentru un eveniment caritabil în Las Vegas pentru prima dată după ce a fost depistată pozitiv

  - Advertisement -

  f95b6a9c-cc33-4be0-8d50-6cdda2c9d030_mw1024_mh1024_s

  Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, fost număr 1 mondial şi câştigătoare a cinci titluri de Mare Şlem, a revenit pe teren în cadrul unui eveniment caritabil desfăşurat în Las Vegas, pentru prima dată după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium în timpul Openului Australiei, notează ESPN.

  Rusoaica în vârstă de 29 de ani a participat la World Team Tennis Smash Hits, la Caesar’s Palace, eveniment organizat de Fundaţia Elton John împotriva HIV/SIDA.

  Şarapova a jucat două meciuri de dublu. În prima partidă a făcut pereche cu americanca Taylor Johnson (16 ani) şi a pierdut confruntarea cu dublul Martina Navratilova/Liezel Huber. Ulterior, Şarapova a jucat alături de legenda americană John McEnroe împotriva dublului Martina Navratilova/Andy Roddick.

  “A fost o ocazie importantă pentru ea (n.r- Taylor Johnson) şi pentru mine. Nu am mai fost pe teren de mult timp, dar m-am simţit bine şi am râs mult”, a declarat Şarapova.

  Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Mariei Şarapova de la 2 ani la 15 luni, iar sportiva din Rusia va putea reveni în competiţie pe 26 aprilie 2017. Meldoniumul este o substanţă care a fost inclusă de Agenţia Mondială Antidoping pe lista medicamentelor interzise la începutul anului 2016, iar de atunci peste 150 de sportivi, în special din Rusia, au fost testaţi pozitiv.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img