More


  Misiune dificilă pe terenul fostei campioane

  - Advertisement -

  După succesul din prelungiri obținut miercuri seara acasă cu Alexandria, baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca azi la Târgoviște pe terenul fostei campioane.

  Practic Jose Araujo n-a avut decât o zi la dispoziție pentru a pregăti acest joc dacă ținem cont că vineri dimineaţa echipa a și pornit la drum.

  Toate fetele din lot au făcut deplasarea dar sunt șanse mici ca Reed să intre pe teren aceasta nefiind încă la capacitate maximă după problemele la genunchi. ” E bine că am învins Alexandria și avem acum un moral bun. Mergem să jucăm un baschet bun și să încercăm să obținem un rezultat bun.” spune antrenorul Jose Araujo conștient că mai are încă de muncit la echipă mai ales la faza defensivă. Portughezul nu e speriat de forța arătată de echipa din Târgoviște. ”Au început foarte bine campionatul dar s-a demonstrat că în acest sezon oricine poate bate pe oricine…”

  Doar oboseala ar putea conta mai ales că gazdele vin după o deplasare ceva mai scurtă…la Galați.

  Cât despre CSM Târgoviște, fosta campioană de acum două sezoane și-a păstrat străinele din sezonul trecut iar asta face din trupa lui Tănase o favorită chiar la titlu!

  Iată programul etapei:
  Iaşi – Cluj-Napoca, Alexandria – Tg. Mureş, Sepsi – ICIM Arad, Braşov – Galaţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img