More


  O etapă ce se întinde pe durata a patru zile

  - Advertisement -

  oli

  Federaţia Română de Fotbal a anunţat zilele şi orele de disputare a partidelor etapei a 14-a a Ligii 2. Cele zece meciuri au fost programate să se desfăşoare pe durata a patru zile, la cinci intervale de ore diferite. Dintre acestea, au fost selectate, ca de obicei, să fie transmise trei jocuri, câte unul pe zi, sâmbătă, duminică şi luni.

  Liderul Ligii 2 va deschide runda a 14-a cu meciul ei de pe teren propriu cu ACS Berceni. Acesta este programat azi, de la ora 15:00, pe stadionul din Colentina. Sâmbătă dimineaţă, la ora clasică 11:00, sunt stabilite patru jocuri să îşi aibă startul, pe stadioanele din Clinceni, Călăraşi, Braşov şi Şiria. În aceeaşi zi, de la ora 11:30, începe partida de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi OSK şi Chindia.

  Duminică, de la ora 11:00, vor începe alte trei meciuri, la Afumaţi, Satu Mare şi Ştefăneşti, în timp ce ultima partidă a etapei se joacă luni, de la ora 14:00, la Sînmartin, acolo unde Luceafărul primeşte vizita Forestei.

  Cele trei meciuri care se vor vedea la TV sunt cele dintre Sepsi OSK – Chindia, o premieră în campionat pentru echipa din Sfântu Gheorghe, Unirea – UTA şi Luceafărul – Foresta.

  Iată programul etapa
  a 14-a a Ligii 2:

  28 octombrie, ora 15:00
  Juventus Bucureşti – ACS Berceni
  29 octombrie, ora 11:00
  Academica Clinceni – CS Mioveni
  Dunărea Călăraşi – ASU Politehnica Timişoara
  FC Braşov – Metalul Reşiţa
  Şoimii Pâncota – Dacia Unirea Brăila
  29 octombrie, ora 11:30
  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Chindia Târgovişte – tv
  30 octombrie, ora 11:00
  CS Afumaţi – CSM Râmnicu Vâlcea
  Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti
  Unirea Tărlungeni – UTA Bătrâna Doamnă – tv
  31 octombrie, ora 14:00
  Luceafărul Oradea – Foresta Suceava – tv  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img