More

    Premiu de excelenţă în Oas

    centrul-multicultural

    Primăria orașului Negrești-Oaș a primit “Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în proiecte culturale” pentru proiectul Centrului Multicultural, la Gala Premiilor de Excelență Administratie.ro, cel mai important eveniment al anului din administrația publică. Cea de-a XII-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de portalul naţional de administraţie publică www.administratie.ro, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, a avut loc în 29 septembrie și a premiat cele mai bune proiecte ale anului.

    La eveniment au participat 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri. În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a fost efectuată de echipa redacțională a portalului Administratie.ro împreună cu o echipă de specialiști din Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Ordinul Arhitecților din România; Registrul Urbaniștilor din România; Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și Federația Industriei Hoteliere din România, dintr-un număr total de 148 de proiecte. Proiectul Centrului Multicultural Negrești-Oaș a mai fost premiat în acest an și la Gala „Administraţia Publică Locală la Înălţime”, atunci când Aurelia Fedorca a primit și premiul pentru ”Cel mai bun primar de oraș din Regiunea Nord-Vest”.

    Lucrările la Centrul Multicultural au început în luna august a anului trecut, iar în acest moment construcția a fost ridicată în roșu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE