More


  Primăria Satu Mare verifică contractul de concesionare al ștrandului

  - Advertisement -

  strand

  Conducerea Primăriei Satu Mare a decis recent să verifice dacă firma care a concesionat ștrandul sătmărean a respectat toate obligațiile contractuale. În acest sens a fost contituită o echipă care dacă va constata unele abateri va putea propune și eventuale măsuri.

  Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că trebuie făcută o analiză amplă a ceea ce s-a întâmplat din 2008 până în 2016 cu această investiţie, respectiv serviciu public. “Trebuie să verificăm dacă această societate, care este concesionarul, şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale sau nu, trebuie să decidem ce facem în continuare dacă s-a constatat că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale”, a spus primarul.

  Problema ştrandului municipal nu este una nouă. Pe vremea fostei conduceri, o comisie a primăriei a stabilit că firma nu şi-a respectat contractul, adică nu a realizat investiţiile propuse, respectiv un hotel şi o bază de tratament. De cealaltă parte, reprezentanţii firmei au răspuns că nu au putut termina investiţia din cauza problemelor juridice ale terenurilor.

  În data de 12 aprilie 2016 proiectul de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune a fost supus la vot. Acesta avea nevoie de 16 voturi pentru, dar a luat doar 7 voturi pentru, două împotrivă și 7 abțineri. Cel mai probabil se va ajunge din nou la votul consilierilor locali.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img