More


  Recolta Dorolţ a obţinut primul punct din actuala ediţie de campionat

  - Advertisement -

  recolta

  Cu un suflu nou după instalarea pe bancă a cuplului de antrenori Tibi Csik – Andrei Estinca, Recolta Dorolţ a făcut cel mai bun meci de până acum de când evoluează în eşalonul al treilea al fotbalului românesc, şi a reuşit să obţină primul punct din actuala ediţie de campionat, remizând, 2-2, în compania Unirii Dej. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din Seria 5, Liga a III-a.

  Partida de miercuri a fost de departe cea mai bună de până acum pentru cei din Dorolţ, care cu puţină şansă puteau chiar să câştige acest meci, dacă e să ne raportăm la numărul de ocazii create.Gazdele puteau să deschidă scorul încă în debutul partidei prin Bîgiu, însă şutul acestuia din 6 metri l-a lovit în plin pe portarul Szekely. Şi cum o lege nescrisă a fotbalului spune că dacă nu înscri tu o face adversarul a fost pe deplin confirmată după ce exact la faza următoare, oaspeţii aveau să puncteze prin Iovu (min.3).

  Sătmărenii aleargă disperaţi după egalare însă rând pe rând, Bâgiu (iroseşte un penalty în minutul 11), Nemeş (min. 35), D. Pop (min. 35), Ionescu (min. 44), Nemeş (min. 45), D. Pop (min.45+1), ratează cu nonşalanţă, şi se intră la cabine cu un avantaj de un gol în dreptul oaspeţilor.

  Cei de la Recolta ies mult mai motivaţi de la vestiare şi restabilesc egalitatea în debutul mitanului secund, după ce Mureşan transformă cu precizie de la punctual cu var, în urma henţului comis de S. Kovacs.

  Sarabanda ratărilor continuă în dreptul băieţilor lui Tibi Csik,  L. Vincze (min. 65), Bîgiu (min. 66), Ştef (min. 70), Nemeş (min. 72) fiind foarte aproape de a duce Recolta în avantaj. O va face până la urmă Ştef, pe final de partidă, şi se credea că cei din Dorolţ vor obţine prima victorie din această ediţie de campionat. N-a fost să fie deoarece oaspeţii au marcat în minutul 89, prin Obreja, care a stricat oarecum sărbătoarea la Dorolţ, însă chiar şi aşa cei de la Recolta pot să celebreze primul punct obţinut în Liga a III-a.

  Recolta: Oşan – M. Csik, L. Vincze, Bîgiu, Nemeş, D. Pop, Şimon, Ionescu, Lauruk, Rebegea, Mureşan. Au mai intrat: Ştef (min. 54), Toma (min. 59), Şimon (min. 59), Bob (min. 74), Meşter (min. 83). Echipa este pregătită de Tibi Csik şi Andrei Estinca.
  Unirea: Szekely – Podină, Kis, S. Kovacs, Plăian, A. Blaj, Ferhaoui, Giurgean, Papp, Iovu, Esiogu. Rezerve: Iura, Sătmar, Sabo, D. Blaj, Bota, Rus, Obreja.
  Rezultatele etapei a 8-a:
  • Comuna Recea – Oşorhei 2-1
  • Sănătatea Cluj – Cugir 1-4
  • FC Zalău – CS Iernut 5-0
  • Tg. Mureş II – FC Bistriţa 3-2
  • Hermannstadt – Reghin 2-1
  • Gaz Metan II – Ulmeni 2-1
  • Recolta Dorolţ – Unirea Dej 2-2
  • Unirea Jucu a stat  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img