More

    Restart la Recolta

    78

    Recolta a schimbat antrenorul şi speră ca acest lucru să producă revirimentul aşteptat de oficiali şi suporteri.

    După despărțirea de antrenorul Mihai Sabău, oficialii Recoltei l-au numit interimar pe Andrei Estinca, antrenor care a mai activat ani buni la Dorolţ la nivelul ligii a 4-a. Cum însă fostul rapidist nu are licenţă pentru a sta pe banca unei echipe de eşalon trei conducerea clubului s-a gândit ca la club să activeze şi Tibi Csik , technician aflat acum sub contract cu Olimpia.

    “Deocamdată Andrei Estinca este interimar, dar nu are licență ca să fie antrenor în Liga a III-a. Domnul Csik are contract cu Olimpia, nu știu deocamdată cum vom rezolva. Ne-a transmis că ne va ajuta”, spune Alexandru Vincze, viceprimarul comunei Dorolț. Chiar dacă nu a semnat încă vreun contract, Csik, împreună cu Estinca va face deplasarea la Bistrița. Echipa pornește la drum în această dimineață de la ora 9.00. Din păcate sunt doi jucători indisponibili la Dorolț. Goț s-a accidentat etapa trecută, a suferit o entorsă, iar Bîgiu este bolnav.

    “ Nu sunt magician, abia am văzut la un antrenament echipa însă sperăm ca băieţii să joace la capacitate maxima şi să obţină mult doritele puncte. E un lot tânăr , sunt multe de pus la punct. Ne-am înhămat la acest proiect şi cred că putem redresa încet lucrurile” ne-a spus antrenorul Andrei Estinca.

    Se anunță a fi un meci echilibrat. FC Bistrița ocupă locul 12 cu o victorie, un egal și patru înfrângeri. Iar Recolta Dorolț e pe ultimul loc cu zero puncte. . Miercuri urmează intemediara cu Unirea Dej (locul 11) de pe teren propriu.

    Meciul FC Bistrița – Recolta Dorolț se joacă azi de la ora 15.00 și va fi arbitrat la centru de ecusonul FIFA, Teodora Albon din Cluj Napoca.

    Programul etapei a 7-a din Seria 5

    Vineri, 14 octombrie
    • CS Oșorhei – Unirea Jucu
    • Metalurgistul Cugir – Comuna Recea
    • FC Bistrița – Recolta Dorolț
    Sâmbătă, 15 octombrie
    • CS Iernut – Sănătatea Cluj
    • Avântul Reghin – FC Zalău
    • Viitorul Ulmeni – Hermannstadt
    • Unirea Dej – Gaz Metan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE