More


  S-au distribuit toate ajutoarele

  =

  ajutoare-spas

  Ajutoarele sociale venite din partea Uniunii Europene au fost ridicate în totalitate.Începând de azi reprezentații SPAS nu se vor mai afla la sediul depozitului.Cele 18 mii de cutii repartizate au fost distribuite în totalitate.

  Fiecare beneficiar a primit două cutii de carton cu următorul conținut: făină de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conservă carne de vită, conservă pateu de ficat de porc, orez, conservă de paste de tomate și fasole boabe. Azi a fost ziua în care s-a terminat distribuirea ajutoarelor.

  ”Ne aflăm la finalul procedurii de distribuire a produselor alimentare adresate persoanelor defavorizate din municipiul Satu Mare. Au fost 4068 de pachete care au fost destinate acestor persoane, practic este vorba de ridicarea unei cantități suplimentare față de cea primită inițial în limita stocului disponibil de două cutii pe persoană beneficiar și tot stocul de produse s-a epuizat. Făcând un bilanț al procedurii de distribuire al pachetelor , practic din cele 18 mii de cutii care ne-au fost repartizate au fost distribuite 12 mii de pachete pentru beneficiarii aflaţi pe listele inițiale, două mii de cutii au fost predate primăriilor din județ în vederea reglării cantităților necesare distribuirii și în aceste localități și practic am rămas cu aceste 4068 de cutii pe care le-am redistribuit începând cu săptămâna trecută,terminând cu ziua de azi ” a declarat Adrian Bălaj Şeful Biroului Prestaţii Sociale din cadrul SPAS Satu Mare. S-a încheiat o procedură care a durat trei luni de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img