Stâlpii de pe Podul Decebal sunt tăiațistalpi

Stâlpii de pe Podul Decebal vor fi înlocuiți. Sătmărenii care au traversat ieri Podul Decebal din municipiul Satu Mare au putut constata că sunt demontații stâlpii de electricitate și de iluminat public de pe partea dreaptă a podului, din direcția Burdea spre Finanțe.

În ciuda ploii de afară, muncitorii lucrau de zor la demontarea acestor stâlpi. Aceștia vor fi înlocuiți, începându-se cu cei de pe partea dreaptă a podului. Tot aici vor fi finalizate lucrările la trotuare și partea carosabilă, și, când totul va fi gata, aceste lucrări vor fi mutate pe cealaltă parte. Tot atunci vor fi executate și lucrările de reabilitare a rampei de urcare pe pod de la Finanțe.

În ceea ce privește rampa de urcare pe pod de la Burdea, încă nu se știe când va fi reabilitată. Viceprimarul Adrian Albu spunea că acest tronson se află încă în faza de documentație. Aici se are în vedere formarea a patru benzi de circulație, două pe stânga, una tot înainte și una la dreapta. Nu este exclusă nici lărgirea Bulevardului Octavian Goga.

Proiectul de la Podul Decebal este mult mai amplu și prevede lucrări chiar și peste doi ani.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts