More


  Şumudică la Dinamo!? Prima reacţie oficială a conducerii din Ştefan cel Mare

  - Advertisement -

  marius-sumudica

  Conducerea lui Dinamo şi-a arătat sprijinul pentru Ioan Andone în ziua în care au apărut informaţii conform cărora Marius Şumudică ar fi tentat de preluarea băncii tehnice a echipei din Ştefan cel Mare.

  Antrenorul Astrei tocmai a câştigat un litigiu cu campioana României, iar situaţia sa e destul de complicată. Şumudică a vrut să se despartă de formaţia cu care a câştigat primul titlu de campion din carieră şi nu s-a ferit să spună că i-ar plăcea să o antreneze pe Dinamo. Imediat, au apărut zvonuri privind posibila trecere a lui Şumi în Ştefan cel Mare la pachet cu Junior Morais, dar conducerea lui Dinamo nu ia în calcul, cel puţin pentru moment, înlocuirea lui Ioan Andone cu omul care a eliminat de două ori West Ham din Europa League.

  Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al echipei din Ştefan cel Mare, recunoaşte că echipa traversează o perioadă grea a sezonului cu Ioan Andone pe bancă, dar spune că, cel puţin în acest moment al campionatului, clubul condus de Ionuţ Negoiţă nu se gândeşte la înlocuirea “Fălcosului”: “Nu cred că se va întâmpla! Nu că Şumi nu ar fi un antrenor foarte, foarte bun, dar deocamdată avem antrenor şi sunt convins, chiar dacă nu trecem printr-o perioadă foarte bună, că nea Ando va redresa echipa”, a spus Dănciulescu, la emisiunea Digi Sport Matinal.

  “Corbul” a vorbit şi despre posibilitatea ca Junior Morais să ajungă la Dinamo: “Junior Morais este un fotbalist foarte bun, unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din ţară, dar noi îl avem pe Steliano Filip. Morais poate fi o soluţie doar dacă pleacă Filip, dar e greu, pentru că-l mai avem acolo şi pe Olteanu”, a declarat Dănciulescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img