Suspendat şase etape pentru că şi-a lovit şi scuipat adversarul67

Marţi a avut loc o nouă şedinţă a Comisiei de disciplină din cadrul AJF Satu Mare.
S-au dat etape serioase de suspenndare mai ales jucătorilor certaţi cu disciplina şi fair play-ul.
Cea mai serioasă suspendare a luat-o jucătorul celor de la Victoria Tiream, Berki Otto. Acesta varsta şase etape deoarece şi-a lovit şi scuipat un adversar. Iată deciziile luate:
Someșul Cărășeu – Dari Lipău
– A fost eliminat jucătorul Adam Paku (Cărășeu) pentru cumul de cartonașe galbene. Suspendare o etapă și amendă 20 lei.
Dacia Medieșu Aurit – Venus Dumbrava
– A fost eliminat jucătorul Bogdan Manţa (Dumbrava) pentru cumul de cartonașe galbene. Suspendarea jucătorului o etapă și amendă 20 lei.
Egri Agriș – Cetate Ardud
– A fost eliminat jucătorul Patrik Molnar (Ardud) pentru lovirea din spate a adversarului. Suspendarea jucătorului două etape și amendă 45 lei.
Unirea Păulești – Someșul Oar
– A fost eliminat jucătorul Arnold Balog (Păulești) pentru lovirea adversarului cu piciorul când mingea nu era în joc. Suspendarea jucătorului două etape și amendă 65 lei.
– La sfârșitul jocului, la vestiarul arbitrilor, jucătorul Varga Andras Csaba (Păulești) a intrat de mai multe ori în cabina arbitrilor aducându-le amenințări și cuvinte injurioase și jignitoare. Suspendarea jucătorului patru etape și amendă 100 lei.
Schwaben Cămin – Olimpia Domănești
– A fost eliminat jucătorul Reimond Lehoczki (Cămin) pentru lovirea cu pumnul în față a adversarului când jocul era oprit. Suspendarea jucătorului patru etape și amendă 100 lei.
Victoria Tiream – Viitorul Lucăceni
– A fost eliminat jucătorul Otto Berki (Tiream) pentru lovirea adversarului cu piciorul și scuiparea arbitrului. Suspendarea jucătorului șase etape și amendă 100 lei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts