More


  Un punct, și atât!

  =

  © Emanuel Titus Iliesi
  © Emanuel Titus Iliesi

  Olimpia a pornit ca favorită în meciul cu Poli de la Timișoara. Evoluțiile bune din ultimele etape, plata salariilor și mai ales forma slabă arătată de bănățeni în ultima lună le dădeau speranțe sătmărenilor că vor mai bifa încă trei puncte în clasament.

  Iar meciul a început perfect pentru elevii lui Bogdan Andone. Pană a deschis scorul încă din minutul 3 și apoi fără a avea ocazii, Olimpia a dat impresia că are situația sub control. În prelungirile primei reprize ai noștri mai beneficiază și de eliminarea lui Bilia pentru două galbene luate în patru minute.

  La pauză probabil că băieții deja se gândeau la prime ori la meciul cu Mioveni din Cupa României , de miercuri, iar relaxarea din partea a doua i-a costat. Timișorenii au jucat mai bine cu un om în minus, s-au agățat de orice minge și șansă și până la urmă efortul lor a fost răsplătit.

  Deși a rămas în inferioritate numerică, Politehnica a ieșit mult mai determinată de la cabine, a mărit ritmul de joc, a controlat ostilitățile în prima parte a reprizei secunde și a egalat printr-o reușită de generic. În minutul 51, la o lovitură liberă din lateral stânga, Mădălin Stancu l-a învins pe Anca-Trip cu un șut la vinclul de la colțul lung, spre bucuria celor aproximativ 1.000 de spectatori de pe „Știința”. Au urmat 40 de minute de luptă, însă fără ocazii la cele două porți. De remarcat că timișorenii au avut la un moment dat trei jucători cu profil eminamente ofensiv, pe lângă titularul Bădăuță fiind introduși pe parcurs Blănaru și Mărgărit. Olimpia a avut o bară iar Poli o mare ocazie în minutul 89…Cam atât la faze notabile în repriza secundă după golul egalizator…

  S-a încheiat 1-1, un punct care însă nu o ajută cu foarte mult pe Politehnica, alb-violeții continuând să rămână destul de departe de linia salvării. Iar pentru Olimpia e tot un punct, luat din deplasare dar la drept vorbind rămânem cu regretul că sătmărenii și-au bătut joc de un meci pe care l-au avut clar în mână!

  Urmează miercuri la ora 14,30 meciul de la Satu Mare cu CS Mioveni din Cupa României.

  Politehnica Timișoara (antrenor Sorin Brîndescu): Gkakos – Motreanu, Gălan (cpt.), Bilia, Taub – Stancu – Teuț, D. Constantinescu, Birău, Ghinescu – Bădăuță. Au mai intrat Blănaru, Mărgărit și Telescu.

  Olimpia Satu Mare (antrenor Bogdan Andone): Anca-Trip – Ciul, Heil, Mureșan, Iuhas (cpt.) – Onicaș – V. Pop, Rus, Pană, D. Muntean – Kanalos. Au mai intrat Krausz, Faur și Feier.

  Rezultatele etapei
  Unirea Tărlungeni – FC Academica Clinceni 2-2
  ACS Berceni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-1
  CSM Râmnicu Vâlcea – Luceafărul Oradea 3-0
  Foresta Suceava – Şoimii Pâncota 14-0
  Dacia Unirea Brăila – FC Braşov 1-0
  Metalul Reşiţa – CS Mioveni 0-0
  CS Baloteşti – Juventus Bucureşti 0-2
  UTA Bătrâna Doamnă – Dunărea Călăraşi 2-0
  ASU Politehnica Timişoara – Olimpia Satu Mare 1-1
  Chindia Târgovişte – CS Afumaţi 1-0  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img