Vine prima victorie pe teren străin?csm-sepsi

După o evoluție curajoasă etapa trecută la Târgoviște, unde a pierdut pe final în urma unor decizii curioase ale arbitrilor, baschetbalistele de la CSM Satu Mare caută să obțină prima victorie în deplasare din acest sezon.

Elevele lui Araujo vor juca sâmbătă de la ora 18 la Galați pe terenul unei echipe, Phoenix ce crește de la sezon la sezon și care anul acesta și-a anunțat candidatura serioasă la primele șase locuri.

Din păcate nici la acest meci antrenorul Jose Araujo nu va avea la dispoziție tot lotul de jucătoare. Dacă la Târgoviște a lipsit Reed, acum Flavia Ferenczi nu poate face deplasarea . Aceasta și a fracturat un deget și are nevoie de cel puțin două săptămâni de repaos.

”Mergem încrezători la Galați. Sigur că primul adversar va fi oboseala drumului , iar apoi incomoda echipă din Galați. Dacă repetăm jocul de la Târgoviște vom avea șansa noastră” spune antrenorul Jose Araujo.

Echipa a pornit vineri dimineața la Galați și se va întoarce acasă imediat după joc.

Partida Phoenix Galați- CSM Satu Mare va începe la ora 18 și va fi arbitrată de Dragos Nicolae, Dragos Barbu, Alexandru Vasile.Comisar: Marius Marinescu.

Se mai joacă în etapa a 6-a: BC UVVG Arad- BCT Alexandria, Sirius-Târgoviște și Brașov-Iași. Partida U Cluj Napoca –Sepsi s-a jucat aseară.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts