More


  Accidente grave la Satu Mare și Odoreu

  =

  odoreu

  Două accidente grave, soldate cu răniți și un încarcerat s-au produs luni seara, unul la Satu Mare, iar cel de-al doilea la ieșirea din Odoreu.

  Primul accident a avut loc în jurul orei 17.30, când directorul administrativ al Teatrului de Nord Satu Mare, Stier Peter, a lovit cu maşina, o adolescentă aflată pe trecerea de pietoni de lângă Biserica cu lanţuri. Aflat la volanul autoturismului personal, Stier Peter intrat în intersecţia dinspre str. Iuliu Maniu vrând să vireze la stânga pe str. Ştefan cel Mare, moment în care a lovit-o pe adolescentă. Aceasta a căzut pe carosabil, însă s-a ridicat repede. A acuzat dureri la picior.

  La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a efectuat măsurători. De asemenea, a fost solicitată intervenţia ambulanţei pentru a o consulta pe fată.

  Al doilea accident s-a produs în jurul orei 21.30 la ieșirea din localitatea Odoreu. La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D.

  Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, acesta a ricoşat în şanţ, iar o persoană a rămas încarcerată în habitaclul autoturismului. În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

  După ce a fost extras din maşină, bărbatului, în vârstă de 42 de ani, i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind ulterior transportat de urgenţă la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img