More


  Alegeri fără incidente în zona Codrului

  - Advertisement -

  codru

  Alegerile din zona Codrului, județul Satu Mare, s-au desfășurat în condiții optime fără niciun fel de incidente. Participarea la vot a fost în medie de 35-40 la sută, iar persoanele vârstnice au deținut și de această dată procentul cel mai mare. N-au fost solicitări în ceea ce privește urna mobilă.

  Dintr-un scurt sondaj de opinie realizat printre alegătorii din zona Codrului am aflat că aproape toți așteaptă, de la viitorii parlamentari, ca situația economică din România să se schimbe în bine, să crească salariile și pensiile, iar tineretul să aibă locuri de muncă pentru a nu mai pleca în străinătate sau pentru a se întoarce acasă la familiile lor. O alegătoare în vârstă din Giorocuta spunea, după ce și-a exercitat dreptul la vot, că dorește din tot sufletul ca tinerii să aibă de lucru, pentru ca părinții și bunicii să nu mai rămână singuri la sate. De asemenea, această bunicuță a mai spus că ar fi bine dacă ar primi o pensie mai mare, deoarece se descursă foarte greu cu 400 de lei pe lună.

  Alegătorii, care se ocupă de agricultură, ar fi de acord să se înființeze la nivelul județului Satu Mare Centre de achiziție a produselor agricole și să fie mai bine informați în ceea ce privește cererea și oferta existentă pe piața agricolă, atât din țară cât și din străinătate, pentru a-și putea organiza viitoarea producție agricolă.
  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img