Au votat, s-au împiedicat şi au ajuns la… spitalambulanta1

Două femei, în vârstă de 74, respectiv 69 de ani, s-au ales cu fracturi serioase după ce s-au împiedicat și au căzut în secțiile de votare.

Astfel că Serviciul de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat să intervină duminică, la ora 14.35, la secția de votare de pe strada Ilişești pentru o pacientă de 74 de ani care s-a împiedicat și a căzut acuzând durere la nivelul umărului.

La examinarea efectuată de asistentul medical care s-a deplasat la solicitare, pacienta prezenta semne indirecte de fractură de umăr. Umărul femeii a fost imobilizat, iar pacienta a fost transportată la UPU.

Pentru cel de-al doilea caz, Ambulanța Satu Mare s-a deplasat la ora 18.07, la secția de votare de pe strada Octavian Goga pentru o pacientă în vârstă de 69 de ani care s-a împiedicat și a căzut de la același nivel pe un plan dur.

Echipajul cu asistent care s-a deplasat la locul solicitării a găsit pacienta conștientă, dar cu semne de certitudine pentru o fractură de antebraț. Fractura a fost imobilizată, iar pacienta transportată la UPU.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts