More


  Bătaie ca-n filme la un local din Satu Mare

  =

  scandal

  Un mare scandal, finalizat cu o bătaie generală, s-a produs sâmbătă noaptea într-un local din Satu Mare. A fost nevoie de intervenția mascaților de la Jandarmerie pentru aplanarea conflictului.

  Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 3,30, jandarmii au fost solicitaţi, prin apelul de urgenţă 112, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool la un bar aflat în zona centrală a municipiului Satu Mare. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi au procedat la prinderea şi identificarea celor care au provocat scandalul, fiind vorba despre șase persoane cu vârsta cuprinsă între 28 şi 40 de ani.

  Pe numele celor șase bărbaţi în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „încăierare”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 198 din Codul penal, dosarul urmând a fi înaintat către I.P.J. Satu Mare.

  Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112 atunci când liniştea şi siguranţa publică este tulburată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img